PIIL & PALSGAARD AUTO

22 22 28 92

Om os

Vi starter vores autoværksted oktober 2020: Piil & Palsgaard ApS. Vi er 2 ejere Morten Piil og Henning Palsgaard.

Vi har begge stor erfaring og kendskab til autobranchen. Henning er 55 år og Morten 35 år og vi er  uddannede automekanikere. Efter endt uddannelse er vi gået i forskellige retninger. Med afsæt i vores fælles udgangspunkt, og de erfaringer vores  forskellige vinkler på autobranchen har givet os, tager vi nu hul på et nyt kapitel. Vi starter en virksomhed som fra første dag kan tilbyde stor erfaring og indsigt i drift og teknik på et højt niveau.

Henning Christensen: uddannet automekaniker på et mindre værksted – har været 10 år hos et ikke autoriseret værksted i Biersted – har taget en autoteknikker uddannelse – været faglærer på Aalborg Tekniske Skole (mødte Morten der) har taget et pædagogikum – arbejdet som værkstedschef/værkfører – samlet 22 års erfaring med Mercedes- Benz produkter, og har en ledelses uddannelse.

Morten Piil: Uddannet automekaniker hos Ford Autoriseret værksted i Aalborg – Mekaniker hos Renault og Mercedes Benz – har taget en rækker kurser på begge mærker – de sidste 4 år har Morten arbejdet som COTEC en stilling med masse tekniske og menneskelige udfordringer. 

Vi kender begge rigtig meget til Renault og Dacia samt Mercedes Benz produkter – da vi begge kommer fra faget, men har udviklet os i flere retninger.

Da udviklingen går rigtig stærkt, er det utroligt vigtigt at have en højt uddannet mekaniker, som går det ekstra skridt, så bilerne er klar og kunden kan få gennemgået sin faktura ved afhentning af bilen.

Piil & Palsgaard Auto ApS driver et autoværksted med blik for fremtiden og til fair priser